18 Aralık 2014 Perşembe

ÇOBAN: Ethan CROSS

Gönderen MGK on 07:45 with Yorum Yok
      


Bunu iki üç hafta önce yazmayı planlamıştım ama araya başka şeyler girdi. Ben de böyle bir şey yazdım. pek fazla aydınlatıcı olmadığını biliyorum. Bu da bir şey. 

"Neden mi? Bu ezeli bir soru, öyle değil mi? İnsan varoluşunun en başından beri deli gibi tek bir sorunun cevabını aradık: Neden? Korkarım sana verecek bir cevabım yok. Yalnızca böyle biri olduğumu söyleyebilirim. Bazıları güzel sanat eserleri yapar. Bazı insanlar avukat, doktor, kasap, fırıncı veya mum üreticisi olur. Bense avcıyım, bir katilim.Hayat bir oyundur. Ben de oynamaktan hoşlanıyorum. Ama henüz seninle oyunum bitmedi."
=Francis ACKERMAN=

Franciz Ackerman Sr. katillerin varoluşundan değilde çevrenin etkisiyle katil olduklarını savunur. Ancak diğer bilim adamları bu görüşte değillerdir. Bunu üzerine o da oğlu Fancis Ackerman Jr. üzerinde deneyler yapar. Oğluna çeşitli eziyetler yapar. En sonunda oğlu katil olur ve onu öldürür. O günden bu yana Francis Ackerman Jr. kendine hakim olamadığı zamanlarda insanları öldürür. Ama şu şekilde. Kurbanıyla küçük bir oyun oynar. Eğer kurban kazanırsa onu öldürmeyecek eğer kaybederse ölecek ya da ailesinden biri ölecek. Ne yazık ki hiçbir kurban oyunlarını kazanamaz. Derken Francis Markus adında emekliye ayrılmış bir cinayet masası dedektifiyle karşılaşana kadar hep kendi zevki için öldürmüştür. Lakin Marcus'la tanıştıktan sonra kendisinin karanlık taraf Marcus'un iyi taraf olduğuna inanır. Yani aslında o ve Marcus belli bir ama için yaratılmıştır ve Francis Marcus'un karşı tarafında yer alacaktır. Marcus bu sayede kahraman ilan edilecektir.Bütün bunlar bir yana Kasaba şerifi ise karanlık planlar peşindedir ve işleyeceği suçları Marcus'un üzerine yıkma planları yapar. Ancak Marcus ne yapar eder kurtulur bu komplodan. Ardından Francis yarım bıraktığı bir işi bitirmek için ortaya çıkar. Marcus'un onu durdurmasını ister. Ve maalesef Marcus bunu başaramaz (ohh canıma değsin). 

0 yorum:

Yorum Gönder